"ברצוני להודות לרותי טרבס על סדנאות שהועברו אצלנו לנערות בסיכון וזכו לאחוז השתתפות גבוהה ולהצלחה בקרב הנערות – משימה שאינה תמיד קלה. הנערות זכו לא רק בידע וכלים שקשורים למיתוג וסטיילינג, אלא התבוננו, חלקן בפעם הראשונה – על נושא התדמית האישית והאופן שבו ההופעה יכולה לשרת אותן – בצורה ביקורתית."
המלצת מנהלת "תאיר" מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית 08, טניה גלבוע:
"במהלך עבודתנו המשותפת יזמנו סדנה חדשנית אשר יועדה לנערות בסיכון שבמהלכה נעשה שילוב של תכנים המדברים גם על הטרדה ופגיעה מינית וגם על דימוי גוף, דימוי עצמי ולבוש. הסדנה זכתה להצלחה רבה בבתים החמים בהם הועברו. קבלנו משובים חמים מהצוותים המקצועיים של הבתים חמים וראינו בסדנאות נוכחות גדולה של הנערות."
המלצת מנהלת תחום תרבות ופנאי באקים, רוני אנקורי:
"רותי טרבס, יועצת תדמית ומרצה בתחום התאמת לבוש, הנחתה במסגרת אקים מפגשים לאנשים עם מוגבלויות כהכנה לשירות לאומי בנושא בניית הופעה חיובית בסביבת עבודה נורמטיבית. רותי, מעמיקה ויסודית , הסדנה חווייתית , מלווה בתמונות ובהדגמות לבוש. ממליצה בחום!! לצוותים / חניכים".
לניראות שלנו תפקיד גדול בתחושת הערך העצמי והדימוי העצמי שלנו. העיסוק במעטפת החיצונית היא כלי רב עוצמה להצפה והתגברות על ביטחון עצמי ודימוי גוף נמוכים.
ניתן להזמין סדנאות ייחודיות הנותנות מענה לצרכים של אוכלוסיות שונות בדגש על העצמת הפרט ומתן כלים מעשיים לבניית תדמית חיובית, הן פנימה והן כלפי חוץ. סדנאות לנשים בתהליכי הכשרה מקצועית וחזרה לתפקוד אישי ומקצועי ניתן להזמין גם במסגרת "לבושות להצלחה".
בין לקוחותיי:
להלן רשמים מתוך אחת הסדנאות במסגרת תוכנית "דרך המלך" בעמותת עלם:
"במהלך הסדנה דיברנו הרבה על ההבדל בין איך שאנחנו נתפסים והתדמית החיצונית שלנו, ובין התוכן הפנימי, מי שאנחנו באמת. ראינו דרך דוגמאות סטיגמתיות לאיך לפעמים אנחנו יוצרות תדמית מסויימת וכמה קשה להשתחרר ממנה גם אם היא לא בהכרח נכונה. דיברנו וראינו דוגמאות לטעויות לבוש שפוגעות בתדמית ודוגמאות ללבוש שמשדר מראה "זול", על מיתוסים שונים הקשורים לאופנה ויופי, על הקונטור של הגוף, עקרונות בסיסיים בסטיילינג מעשי ומה מחמיא לכל גזרה. התנסנו בלבוש מעשי לראיון עבודה או לפגישה הראשונה עם ההורים של החבר. כל משתתפת גם בחרה פריט לבוש וקיבלה אותו במתנה.
משתתפות הסדנה עברו תהליך בין המפגשים. אפרת שדיברה על כך שלפני המפגש הראשון היא לבשה רק מה שבראש שלה ואחרי המפגש היא חושבת גם על הצד השני – האם מה שהיא לובשת מעורר חוסר נוחות – ומתחשבת גם בו. מירי שהבינה שהלבוש שלה משפיע על איך שהיא נתפסת בעיני ההורים של החבר שלה ומכיוון שזה חשוב לה היא תקדיש לכך יותר תשומת לב, הדס קיבלה הערות מהחברות תוך כדי הסדנה על ההליכה הלא זקופה ו"הלא אכפתית" שמשדרת שלא בא לה להיות איפה שהיא למשל במקום העבודה, ועל כך שקיים פער בין ההליכה שלה לעובדה שבעצם כן "אכפת לה". רינה סיפרה על כך שהיא יצאה מהמפגש הראשון והתבאסה ממה שהיא לבשה כי היא הרגישה שזה לא מייצג אותה נאמנה."